Διαμονή

Όσοι αναζητάτε ένα καταφύγιο μακριά από το πλήθος, ελάτε στο Dreamland. Ένα κομμάτι παραδείσου για εσάς και την οικογένειά σας! Είτε ενδιαφέρετε για στούντιο είτε για διαμέρισμα, απώτερος στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών ποιότητας και επιλογών που καλύπτουν όλα τα γούστα. Η άψογη εξυπηρέτηση και η φιλική αντιμετώπιση των φιλοξενούμενών μας σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φυσική ιδιαιτερότητα και τις ανεξάντλητες επιλογές διασκέδασης, χαλάρωσης και περιπέτειας που προσφέρει το νησί μας δίνουν το στίγμα για αλησμόνητες διακοπές.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εξοικειωθείτε με το νησί και τις ομορφιές του παρά μόνο με το Dreamland ως ορμητήριό σας. Με τόσα να δείτε και να κάνετε, δεν θα βλέπετε την ώρα να απολαύσετε βόλτες και φύση, γεύσεις και αρώματα. Με αφετηρία το διαμέρισμα ή το στούντιό σας μπορείτε ιδανικά να διοργανώσετε εκδρομές και περιηγήσεις στη γύρω περιοχή και στους υπόλοιπους τρεις νομούς της Κρήτης, μιας και η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου μας προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στον κόμβο της εθνικής οδού Χανίων. Αν από την άλλη επιθυμείτε να αποφύγετε την οδήγηση και τις μεγάλες αποστάσεις ή προτιμάτε πιο κοντινές αποδράσεις, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τακτική αστική συγκοινωνία. Από τη στάση που βρίσκεται μπροστά από το Dreamland διέρχονται λεωφορεία με πολύ συχνά δρομολόγια τόσο προς τα γειτονικά τουριστικά θέρετρα όσο και προς το κέντρο της πόλης.

Οι λάτρεις της φύσης θα εκπλαγούν με τους φυσικούς θησαυρούς που κρύβει το νησί μας και τις πολυάριθμες ευκαιρίες για πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στη φύση. Θα βρουν μάλιστα τον παράδεισό τους στο περίφημο Φαράγγι της Σαμαριάς που ενθουσιάζει με την επιβλητικότητά του καταμεσής των Λευκών Ορέων.

Ίσως το πιο σημαντικό κίνητρο για την επιλογή του Dreamland είναι οι μεγάλες αμμουδιές σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο. Η ατελείωτη ακτογραμμή του νησιού προσφέρεται για μοναδικά μπάνια και ηλιοθεραπεία. Οι βραβευμένες παραλίες των Αγίων Αποστόλων, του Γλάρου, του Καλαμακίου και της Χρυσής Ακτής είναι προσβάσιμες από το ξενοδοχείο με τα πόδια. Μην παραλείψετε λοιπόν να πέσετε στα δροσερά νερά τους. Ακόμη όμως κι αν δεν είστε άνθρωποι της θάλασσας ή αναζητάτε την άνεση στο χώρο του ξενοδοχείου μας, θα βρείτε πάμπολλες ευκαιρίες να γεμίσετε την ημέρα σας. Αφήστε μας να σας κακομάθουμε με τη φιλοξενία και τις ανέσεις μας και να κατακτήσουμε την πρωτιά στην καρδιά σας!